simple website templates


Kerti tó, fürdő tó tisztítás, készítés, kerti tó építés

Kerti tó tisztítás

Kerti tó, fürdő tó tisztítás

Üzletünk mind magánszemélyeknél, mind cégeknél már működő kerti tavak rendszeres tisztításával, karbantartásával, szervizelésével is foglalkozik.

Bizonyára kevesen tudják Önök közül, hogy a kert tó ami a kertjüket díszíti - vagy ha piszkos és büdös akkor nem díszíti - ugyan olyan rendszeres karbantartást igényel mint egy akvárium.

A kerti tó és a fürdő tó sok dologban különbözik egymástól, de elmondható, hogy mind a kettő csak akkor fog tökéletesen működni, ha megfelelő figyelmet és időt fordítunk a gondozásukra.

Ha Önnek nincs ideje vagy elég tapasztalata a meglévő tava karbantartására, takarítására, szervizelésére akkor hívjon minket bizalommal!

Kerti tó, fürdő tó takarításnál, karbantartásnál a legfontosabb teendők :

Tavaszi tisztítás, nagytakarítás, őszi tisztítás, nagytakarítás és téliesítés.

Ezen tisztítási feladtok a kerti tó nagyságától függően fél-, egy nap, de nagyobb kerti tó esetében akár több napig is eltarthat. Persze, ha a kerti tavunk nem elhanyagolt és rendszeresen tisztított karbantartott akkor ez az idő kevesebb is lehet.

Mivel minden kerti tó más és más, így az árakat nehéz behatárolni, így ezen munkálatokat óradíj megállapítása mellett végezzük, ami persze tartalmazza a szükséges géphasználatokat is. (iszapporszívó, szivattyú, magasnyomású mosó, stb.)

Általánosságban nettó 3.000,-Ft/óra költséggel tudunk kalkulálni.

Győr belterületén a kiszállásí díj 1.000,-Ft, távolabbi utak esetében a mindenkori NAV által alkalmazott km/üzemanyag fogyasztást számoljuk fel, számla ellenében.

A köztes időben tavaszi-, nyári hónapokban egy rövidebb munkafolyamatot igénylő karbantartási munkát is érdemes beiktatni a szerves törmelék, iszap rendszeres eltávolítása nagyon fontos. Minél kevesebb szerves anyag van a vízben annál hosszabb időn keresztül tudjuk fenntartani az algamentes állapotot, vegyszerek nélkül.

Ha többet szeretne megtudni a kristálytiszta tavakról vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kertitó építés

Kerti tó, fürdő tó készítés, kerti tó építés

Ha még nem rendelkezik kerti tóval, fürdő tóval és csak az tartja vissza, hogy nem tudja hogyan álljon neki, hiányzik a szakmai tapasztalata, vagy az ideje nem engedi, akkor segítünk az kerti tó, fürdő tó készítésben és építésében.

Akár helyszíni szaktanácsokkal, vagy az egész munkát elvégezzük Ön helyett. Segítünk kiválasztani az kerti tó megfelelő helyét a kertben, ha előre eltervezett helyre gondolt segítünk abban, hogy milyen kerti tavi és technika lenne a megfelelő.Címünk:
9023 Győr
Tihanyi Árpád út 78

Elérhetőségek:
Email: bolt@vizivilagstudio.hu       Telefon: +36 96 417 926 
Mobil: +36 70 422 7255
Üzlet vezető: +36 20 377 7903

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 9 - 18 óráig
Szombat: 9 - 14 óráig

Hasznos információk:
Kisállatok elhelyezése

Betiltott fajok

41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet
a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról 

Információk:
Kérjük, értesíts minket, ha hibát találtál vagy ötleteid, javaslataid vannak! Minden visszajelzést nagyra értékelünk.