free site design templates
Vizivilág Stúdió Győr-  Rólunk

Tisztelt akvaristák, terraristák, kerti tó kedvelők, kisállattartók!

Üdvözöljük a természet világában !

Szeretnénk Önöknek pár sorban bemutatni győri díszállatkereskedésünket-akvarisztikai szaküzletünket.

Üzletünk nemcsak díszhalak, hüllők, kisemlősök, madarak eladásával foglalkozik, hanem az ehhez szükséges felszerelések, teljes választékával is. Több mint 100-120 féle díszhal közül válogathatnak, nem beszélve az akváriumszettek, terráriumok, rágcsálók, kisemlősök, madarak, állandóan változó és bővülő kínálatáról. 

Szaküzletünben az akvaristák megtalálhatják a SERA, TETRA, JBL, AQUA-EL, EHEIM, TRIXIE, AQUASZUT, ATMANN. NEPTUN felszereléseit, termékeit az egyszerűtől a professzionálisig. 

A szőrös, tollas, házikevenceket tartók válogathatnak a PRESTIGE, VITAKRAFT, VITAPOL, PANZI, KISS-MAG, eledelekből, kiegészítőkből. Ha új otthont szeretne teremteni kedvencének akkor a FERPLAST, JK- Animals, INTER-ZOO, TRIXIE, GOMBÁS termékei közül választhatja ki a megfelelő árút és méretüt, az egyszerűtől a luxusig. 

Hüllőtartóknak az EXO-TERRA, ZOO-MED, TETRA, SERA, TRIXIE felszereléseit, eledeleit, kiegészítő takarmányait tartjuk. 

Kertitó-fürdőtó építőknek a FIRESTONE, SERA, UBBINK, MESSNER, VELDA, TETRA, ATMANN cégek termékeit tudjuk biztosítani. 

Foglalkozunk egyedi akváriumok készítésével, hátterezésével, élősarkok, szobai csobogók kialakításával. Az akváriumbútorokat mi tervezzük, mi készítjük, így kedvező áron tudjuk kínálni. 

Kerti tó, fürdőtó, csobogók, kertek készítésében is partnerek vagyunk. Az ehhez szükséges felszerelések, ápolószerek, szűrők, növények, halak mind-mind megtalálhatók üzleteltünkben. 

Ha Önnek csak arra van ideje, hogy esténként kikapcsolódjon egy csodás akvárium látványa előtt, akkor a megfelelő helyen jár, mert cégünk foglakozik teljes kivitelezésel, karbantartással, akvárium és kertitó takarítással, akár időszakos vagy ütemezett formában is. 

Végül de nem utolsósorban ahhoz, hogy a "természetben" hosszútávon örömüket leljék, minden segítséget és szaktanácsot megadunk Önöknek. 

Honlapunkon elolvashatja a meglévő, vagy tervbe vett "kiskedvence" tartásához szükséges feltételeket, tartási élelmezési tanácsokat. 


Üdvözlettel: Vízivilág Stúdió ...minden, ami..állatibolt!

Címünk:
9023 Győr
Tihanyi Árpád út 78

Elérhetőségek:
Email: bolt@vizivilagstudio.hu       Telefon: +36 96 417 926 
Mobil: +36 70 422 7255
Üzlet vezető: +36 20 377 7903

Nyitva tartás:
Hétfőtől - Péntekig: 9 - 18 óráig
Szombat: 9 - 14 óráig

Hasznos információk:
Kisállatok elhelyezése

Betiltott fajok

41/2010. (II. 26.) Korm. rendelet
a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról 

Információk:
Kérjük, értesíts minket, ha hibát találtál vagy ötleteid, javaslataid vannak! Minden visszajelzést nagyra értékelünk.